divendres, 20 de setembre de 2013

Drive

Útimes hores a Las Vegas, i acabem de descobrir que si deixem el cotxe al Valet del casino ens l'aparca i després ens el torna a canvi d'una propina. Ostres! Si ho arribem a saber abans...

Serà perquè no teníem el viatge preparat!
Ara que hi penso... Us hem ensenyat la guía que ens hem fet?
No???
Aquesta és la seva portada, i té 230 pàgines enquadernades en A5. Aquí hi tenim el planning del viatge, els hotels, llocs que hem de visitar amb els horaris i una breu explicació, kilòmetres diaris, un mini resum dels Estats que trepitjarem, indicació de canvi d'hora... En definitiva, un guió de les nostres vacances.

I aquest guió ens diu que avui tenim 515km fins arribar a Mammoth Lakes, un poblet de poc més de 8.000 habitants envoltat d'aigues termals, pistes d'esquí, rutes de senderisme i llacs.
Aquí ens hi quedarem a dormir i demà ja entrarem al Yosemite pel Tioga Pass Road, una carretera que fins fa un parell de díes estava tancada a causa del gran incendi que afectava bona part del parc.
*** Xevi, ja pots anar pujant a Montserrat, que demà vaig a veure els ossos!

Hem sortit de Las Vegas ja fa una bona estona i ha desaparegut el paradís que tenen organitzat per deixar pas al desert més absolut.
Aquest és el paisatge que ens acompanya durant 350km fins arribar a un mar de muntanyes. Muntanyes! Les primeres que veiem en aquest viatge! Ja no recordava ni com eren!
Els 150km restants son de corbes (Corbes! També començava a oblidar-les!) amb alguns miradors que no podem aprofitar perquè com és habitual no es veu res de res tot i tenir lluna plena.

Em sembla que demà quan ens llevem gaudirem d'uns paisatges al.lucinants i d'una temperatura bastant més baixa que la d'aquests últims díes.

Una abraçada a tots i en especial a en Marc.

P.D. Sento que el post d'avui tingui només 2 fotos, però tal i com diu Alan Jackson, avui el día ha estat més de "Drive" que de qualsevol altra cosa.

2 comentaris:

  1. Estaré molt atent a veure si torneu a escriure o tot s´acaba aqui!!M´en vaig a Montserrat!!.I recorda deixar en JC fent guardia a fora
    XEVI

    ResponElimina
  2. Em sembla que si voleu fanta de llimona als Estats Units us haureu de desplaçar cap a Atlanta, al museu de la Coca Cola. Hi tenen una sala amb dispensadors de begudes on es poden provar absolutament tots els productes que fabrica Coca Cola Company en el món. Desgraciadament el gust de llimona no és gaire "internacional",diria que només es fabrica per a Espanya, Italia i en alguns llocs de França. La resta del món no sap el que es perd ;)

    ResponElimina